Μια γιαγιά μακιγιαρίστηκε και έγινε viral στο διαδίκτυο

Η γιαγιά μεταμορφώθηκε και έγινε viralστο Instagram

Όταν είσαι γυναίκα δεν έχεις ηλικία. Είσαι όσο νιώθεις και αυτό το αποδεικνύει κάθε γυναίκα με την εμφάνιση της. Ζωντανό παράδειγμα μια 80χρονη που «μεταμορφώθηκε» και έγινε η «βασίλισσα» του Instagram.

Η γιαγιά, γνωστή και ως Glam-ma, είναι μια 80χρονη η οποία δέχθηκε να γίνει μοντέλο του εγγονού της, γνωστού makeup artist στην Κροατία. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό!

Η γιαγιά στην πραγματικότητα ονομάζεται Livia και ο εγγονός της είναι ο Tea Flego, ο οποίος ήθελε να αποδείξει ότι το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και μια ηλικιωμένη γυναίκα, που μπορεί να δείχνει θηλυκή ακόμα και στα 80 της.

Ο makeup artist, αφού μακίγιαρε το μοντέλο του ανέβασε της φωτογραφίες και βίντεο της γιαγιάς του στο Instagram και έγινε πραγματικά χαμός. Έτσι, η γιαγιά Livia έγινε viral με το πρόσωπο της να φιγουράρει σε γυναικεία περιοδικά και site σε όλο κόσμο.

Η ίδια φαίνεται ότι απολαμβάνει τη διασημότητα που της πρόσφερε ο εγγονός της, ενώ αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως η ομορφιά και η λάμψη δεν έχουν ηλικία.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ