Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακή.

Το Κέντρο Νεότητας Σαλαμιού στην Πάφο παρουσιάζει τη παιδική θεατρική παράσταση του θεάτρου Τσέπης «Ο τριγωνοψαρούλης» στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαλαμιούς.

Είσοδος Ελεύθερη.

Ολοκληρώνεται το 4ο φεστιβάλ κερασιού που διοργανώνουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεδουλά και ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πεδουλά.

Στο Φεστιβάλ πέρα από τα κεράσια του χωριού, θα υπάρχουν μουσική, χορός, τραγούδι, φαγητό, ποτό καθώς και έκθεση παραδοσιακών προϊόντων του χωριού.

Είσοδος ελεύθερη.

Το νέο έργο του Αλέξη Βασιλείου «ΣΑΚΡΑ» παρουσιάζεται στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό για 2 παραστάσεις στις 3 το απόγευμα και στις 8:30 το βράδυ.

Το Cyprus Performing Arts παρουσιάζει την παράσταση “Matilda” στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας στις 3 το απόγευμα και στις 7:30 το απόγευμα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προσφύγων το Sistema Cyprus επιστρέφει με το αλαργοτάξιδο μήνυμα ‘The Wind in my Bow’, για μια συναυλία κάτω από τον ανοιχτό ουρανό , στις 7:30 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται για μια μουσική συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9 το βράδυ.

H Make it Productions παρουσιάζει την κωμική θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης» στις 9 υο βράδυ στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία.

Η «Point To» παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Ένα ανθρώπινο και επίκαιρο έργο που αναπτύσσει κοινωνικά, ζητήματα και προβληματισμούς σχετικά με τη θέση και λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η παράσταση θα δοθεί στις 8:30 το βράδυ στο Θέατρο WhereHaus 612 στη Παλλουριώτισα στη Λευκωσία.

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» θέλοντας να τιμήσει τον λαϊκό ποιητή της Κύπρου Παύλο Λιασίδη και με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα από τα 120 χρόνια γέννησης του, ανεβάζει για την καλοκαιρινή και φθινοπωρινή περίοδο το ποιητικό του έργο «Αγάπη Νικητής».

Η παράσταση θα δοθεί στις 8:30 στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα.