Πιλότος γύρισε πίσω αεροπλάνο μετά από επιθυμία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού

Ένας πιλότος γνωστής εταιρίας γύρισε πίσω το αεροπλάνο γιατί ηλικιωμένοι επιβάτες ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στον ετοιμοθάνατο εγγονό τους.

Τις τελευταίες ώρες, και όχι άδικα, ένας πιλότος και η ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού κάνουν το γύρω του διαδικτύου.Ο πιλότος λαμβάνει θετικά σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, καθώς σεβάστηκε την επιθυμία ηλικιωμένων που ήθελαν να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον εγγονό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, αεροπλάνο γνωστής εταιρίας ήταν έτοιμο να απογειωθεί από το Μάντσεστερ με τελικό προορισμό την Αυστραλία. Μόλις το αεροπλάνο είχε ξεκίνησε και πήγαινε προς το διάδρομο απογείωσης, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έλαβε ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε πως ο εγγονός τους είναι στο νοσοκομείο και βρίσκεται στην εντατική, ενώ οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι.

Έτσι, οι ηλικιωμένοι, τους οποίους δεν δόθηκαν τα ονόματα τους στη δημοσιότητα κατόπιν δικού τους αιτήματος, ενημέρωσαν το πλήρωμα για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όταν η πληροφορία πήγε στον πιλότο, τότε οι επιβάτες είδαν το αεροπλάνο να επιστρέφει πίσω στην πύλη.

Όχι μόνο επέτρεψαν στο ζευγάρι να αποβιβαστεί και να πάρει τις αποσκευές του, αλλά παράλληλα, άφησαν τα εισιτήρια των ηλικιωμένων «ανοιχτά» για όποτε τελικά αποφασίσουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία.

Το περιστατικό συνέβηκε στις 29 Μαρτίου και έγινε γνωστό μέσα από την ταξιδιωτική πράκτορα Becky Stephenson, η οποία με ένα post της στο Facebook έκανε γνωστό το περιστατικό στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε να ευχαριστήσει το πλήρωμα της εν λόγω εταιρίας για τη συμπεριφορά του απέναντι στους πελάτες της.

Η εταιρία ακόμα δεν έκανε κάποια επίσημη δήλωση για το συμβάν, ενώ τελικά ο εγγονός του ζευγαριού απεβίωσε την επόμενη μέρα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ