Κανένα παιδί στην Επαρχία Πάφου χωρίς Χριστουγεννιάτικο Δώρο.

Με σύνθημα κάθε παιδί να έχει ένα δώρο για τα Χριστούγεννα η Λέσχη Αλληλεγγύη Πάφου διοργανώνει για 3η χρονιά εκστρατεία συλλογής παιγνιδιών για παιδιά από ηλικίας 2 έως 18 ετών.

Αυτό δήλωσε στο Ράδιο Πάφος η Εθελόντρια της Λέσχης Αλληλεγγύης Πάφου Θεοδοσία Χριστοδούλου επισημαίνοντας ότι αυτές τις μέρες των γιορτών η Λέσχη έχει βάλει ως στόχο κανένα παιδί στην Επαρχία Πάφου να μην μείνει χωρίς Χριστουγεννιάτικο Δώρο.

Η κ. Χριστοδούλου είπε ότι η συλλογή των δώρων Αγάπης έχει ξεκινήσει με εξαιρετική ανταπόκριση μέχρι στιγμής και κάλεσε το κοινό της Πάφου να ανταποκριθεί είτε προσφέροντας δώρα ή εθελοντική εργασία για την προώθηση των δώρων στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η κ. Χριστοδούλου είπε ότι τα δώρα θα πρέπει να είναι αξίας μέχρι 15 ευρώ και να είναι καινούργια ενώ το κοινό μπορεί να τα παραδίδει σε 5 σημεία στην Πάφο όπως αναγράφονται στην σελίδα της Λέσχης Αλληλεγγύη.

Η κ. Χριστοδούλου είπε ότι φέτος η Λέσχη θα καλύψει με δώρα της 100 οικογένειες τις οποίες υποστηρίζει αλλά και τις οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πάφου στο σύνολο 700.

Στόχος μας είπε η κ.Χριστοδούλου είναι να επεκτείνουμε τον Κύκλο Αγάπης σε παγκύπρια βάση.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ