Έναρξη της κατασκευής του δρόμου για σύνδεση με την τουριστική περιοχή αξιώνει ο Δήμος Γεροσκήπου.

Σε πορεία υλοποίησης φαίνεται ότι έχει εισέλθει το σημαντικό , για τη Γεροσκήπου έργο, το οποίο αφορά την κατασκευή του δρόμου που θα συνδέει τον κεντρικό πυρήνα του Δήμου με την τουριστική του περιοχή .

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης , ο οποίος εξέφρασε ικανοποίηση για την εξέλιξη , δήλωσε στο ρ. Πάφος ότι το έργο έχει ήδη συμπεριληφθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών στον πίνακα των έργων υποδομής τα οποία θα εγκριθούν στον προϋπολογισμό για το 2015.

Πρόκειται είπε για ένα έργο το οποίο θα δώσει νέα πνοή στο Δήμο Γεροσκήπου καθώς αναμένεται ότι θα αναβαθμίσει και θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν, θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και στην περεταίρω προσέλκυση τουριστών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων Αντώνης Αντωνίου δήλωσε στο Ράδιο Πάφος πως ο συνδετήριος δρόμος της οικιστικής περιοχής Γεροσκήπου με την τουριστική της περιοχή, συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δυο χρόνια .

Επεσήμανε παράλληλα ότι είναι το μοναδικό πολεοδομικό οδικό έργο στην επαρχία Πάφου το οποίο θα περιλαμβάνεται στους προϋπολογισμούς του 2015 .

Το κόστος του έργου, προϋπολογίζεται να ανέλθει στα 4 περίπου εκατομμύρια ευρώ , από τα οποία η κυβέρνηση θα καταβάλει 3,5 περίπου εκατομμύρια ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από το Δήμο Γεροσκήπου.

Βάσει των προτεινόμενων στον Προϋπολογισμό του 2015, θα διατεθεί ποσό 520 χιλιάδων ευρώ για έναρξη των εργασιών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ