Ο συνδετήριος Γεροσκήπου

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 στοχεύει ο δήμος Γεροσκήπου προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες για τον συνδετήριο δρόμο της τουριστικής με την οικιστική περιοχή.

Ο δημοτικός μηχανικός του δήμου Κυριάκος Λεάνδρου ανέφερε ότι το έργο αυτό κυνηγά, κατά την έκφραση του η τοπική αρχή, τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια αλλά πλέον αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για την τοπική αρχή.

Πλέον αποτελεί προτεραιότητα και για την πολιτεία που έχει αντιληφτεί όπως είπε ότι μέσα από την εκτέλεση του έργου αυτού θα μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας όχι τόσο κατά την εκτέλεση του έργου αλλά κυρίως με την ολοκλήρωση του και την σύνδεση της τουριστικής περιοχής με την περιοχή της πλατείας αλλά και της οικιστικής περιοχής ευρύτερα

. Ο δημοτικός μηχανικός Κυριάκος Λεάνδρου ανέφερε ότι με την βοήθεια και των βουλευτών της επαρχίας έχουν ξεπεραστεί όλα τα διαδικαστικά ζητήματα, ο σχεδιασμός έχει συμπληρωθεί και η φιλοδοξία και ο στόχος είναι να προσφοριοδοτηθει το έργο το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Με την συμπλήρωση του έργου ο τουρισμός που καταλύει στα ξενοδοχεία της Γεροσκήπου θα έχει την δυνατότητα όπως είπε να επισκέπτεται και την οικιστική περιοχή.

Είπε ακόμη ότι πλέον δυναμώνει η σύνδεση των δυο περιοχών αφού και με την κατασκευή του δρόμου αεροδρομίου- τουριστικής περιοχής ουσιαστικά ο δήμος Γεροσκήπου μοιράζεται στα δυο και διχοτομείται.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ