Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακή.

Το Τεχνόπολις 20 στη Πάφο παρουσιάζει στις 8 το βράδυ, το μουσικό σχήμα Rumba Attact σε ένα μουσικό πρόγραμμα με ορχηστρικά κομμάτια και τραγούδια εποχής από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ο Δήμος Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ύψωνα, διοργανώνουν μουσική βραδιά με τον ερμηνευτή Σταύρο Κωνσταντίνου και τους συνεργάτες του.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Μάριου Τόκα στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο του 17ου διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Λεμεσού, θα προβληθούν 3 ντοκιμαντέρ στις 6:30 το απόγευμα, στις 8:30 και στις 10:30 το βράδυ στο Ceronia Hall στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό.

Το Windcraft Music Fest επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο χωριό Κατύδατα της επαρχίας Λευκωσίας στήνοντας μια αέρινη γιορτή με πρωταγωνιστές τα πνευστά.

Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει συναυλίες, ποικίλα εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, περιπάτους και διαδραστικές εγκαταστάσεις, καθώς και μουσικά σεμινάρια για πνευστά και φωνή.

Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ Γαστρονομίας διοργανώνεται στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς, γεμάτο παραδοσιακούς χορούς, μουσική και τοπικά εδέσματα!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ στο Πάρκο Γεράμπελου της Πιτσιλιάς.