Πολιτιστική ατζέντα Σάββατο.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ταξιδεύει στην Πάφο για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Σάββατο 6 Αυγούστου στο Ιακώβειο Γυμναστήριο έναντι του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου στις 9 το βράδυ.

Το Εθνικό Θέατρο Ελλάδας παρουσιάζει το έργο «ΑΙΑΣ» του Σοφοκλή στο πλαίσιο του διεθνές φεστιβάλ αρχαίου ελληνικού δράματος. Η παράσταση θα δοθεί στις 9 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο του 17ου διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Λεμεσού, θα προβληθούν 2 ντοκιμαντέρ στις 8:30 και στις 10:30 το βράδυ στο Ceronia Hall στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στη Κύπρο στο χωριό Λόφου της Λεμεσού, για μια μοναδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Λόφου στις 8 το βράδυ.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισσουρίου της επαρχίας Λεμεσού διοργανώνει ένα όμορφο καλοκαιρινό γλέντι, με φαγητό, ποτό, αλλά και ζωντανή μουσική στις 8 στη πλατεία του χωριού.

Το κοινοτικό Συμβούλιο Άλωνας της επαρχίας Λευκωσίας διοργανώνει το 48ο φεστιβάλ του το οποίο αρχίζει από το Σάββατο 6 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ το Σάββατο 6/8 στις 8:30 το βράδυ, η θεατρική ομάδα Σόλο για τρεις παρουσιάζει την παράσταση «Φωτεινή».

Η Πλατανιστάσα της επαρχίας Λευκωσίας, διοργανώνει την 5η ετήσια γιορτή της Φουντουκιάς το Σαββατοκυρίακο με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με παραδοσιακούς χορούς, φαγητό και ξενάγηση στο φουντουκοδασος του χωριού.

Το Windcraft Music Fest επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο χωριό Κατύδατα της επαρχίας Λευκωσίας το Σαββατοκυρίακο, στήνοντας μια αέρινη γιορτή με πρωταγωνιστές τα πνευστά.

Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει συναυλίες, ποικίλα εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, περιπάτους και διαδραστικές εγκαταστάσεις, καθώς και μουσικά σεμινάρια για πνευστά και φωνή.

Μια μοναδική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, στην Εξωραισμένη Κοίτη Ποταμού.

Ο Χρίστος Μενιδιάτης και η Ελευθερία Ελευθερίου πρόκειται να πρωταγωνιστούν σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτυ τραγουδώντας επιτυχίες τους.

Η συναυλία αρχίζει στις 9 το βράδυ.

Διοργανώνεται στην Αγία Νάπα, το εμβληματικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Κύπρου «Living Color Festival».

Η διοργάνωση θα γίνει στο γήπεδο Αγίας Νάπας στις 5 το απόγευμα.