Ο Media Inspector κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + Σ/Κ στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ.

Κάθε Παρασκευή 20.00-22.00 τα top 20 καλύτερα ξένα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε.

Κάθε Σ/Κ 9.00-11.00 πμ τα 40 δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια.

Ο Κώστας Σιτόπουλος παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το Media Inspector με το τοπ 40 του ελληνικού και το τοπ 20 του ξένου τραγουδιού.

Τα καλύτερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που ακούγονται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό παρουσιάζονται από τον μοναδικό Κώστα Σιτόπουλο μέσα από τις παγκυπριες συχνοτητες του Ραδιο Πάφος Παγκύπρια.

Ποιος είναι ο Κώστας Σιτόπουλος.

Ο Κώστας Σιτόπουλος γεννήθηκε στη Γερμανία όπου εκεί πήρε τη βασική εκπαίδευση.

Αρχές της δεκαετίας του ‘80 έρχεται στην Ελλάδα και εγκαθίσταται μόνιμα. Φοίτησε στην Σχολή Ηχοληψίας Παπαντωνοπούλου και ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο.

Ακολούθησε μια περίοδος 30 ετών, όπου εργάστηκε αρχικώς ως Εκφωνητής, Ραδιοφωνικός Παραγωγός και Μουσικός Προγραμματιστής.

Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει πολλούς γνωστούς σταθμούς κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο ως Διευθυντής Προγράμματος και Σύμβουλος Ραδιοφώνου.

Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με το MAD RADIO, EASY97.2, KISS FM, VILLAGE 88.3 FM, ΛΑΜΨΗ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, BEST, CHOICE FM, KLIK FM, GALAXY 92, κ.α.

Παρουσιάζει το επίσημο ελληνικό TOP 40 του MEDIA INSPECTOR που μεταδίδεται στη Κύπρο από το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ αλλα και σε Ελλάδα, Αυστραλία και Καναδά.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

98,8 FM (ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ).

95,5 FM (ΛΕΜΕΣΟΣ).

93,7 FM (ΠΑΦΟΣ).

Και διαδικτυακά στην Ιστοσελίδα:

www.radiopafos.com