Η παράξενη είδηση της ημέρας - Γάτα εργάζεται σε σταθμό τρένων

Η Felix δεν είναι μια απλή γάτα, αλλά η είναι η υπεύθυνη για τον έλεγχο παρασίτων στο σταθμό τρένων Huddersfield στη Βρετανία.

Ναι καλά διαβάσατε. Η Felix εργάζεται σε σταθμό τρένων και μόλις πήρε προαγωγή.

Έγινε Διευθύντρια στον Έλεγχο Παρασίτων στο Huddersfield.

Η γάτα είναι διάσημη στην περιοχή, καθώς έρχονται τουρίστες από όλο τον κόσμο μόνο και μόνο για τη βλέπουν, σύμφωνα με τη Telegraph. Έτσι, η εταιρία Transpennine Express για να τη «τιμήσει» για τη συμβολή της στο σταθμό μόλις της έδωσε προαγωγή.

Μαζί με την προαγωγή, η Felix φόρεσε και την νέα της στολή ως υπεύθυνη για να ξεκινήσει κανονικά.

Η γάτα έχει κλείσει 5 χρόνια στο σταθμό. Είχε έρθει όταν ήταν εννέα μηνών και ξεκίνησε από τότε την καριέρα της, αφού κυνηγούσε παράσιτα για το δείπνο της.

Η Felix είναι μόνιμος κάτοικος του σταθμού, καθώς έχει το δικό της «πορτάκι» κοντά στα εμπόδια εισιτηρίων. Παράλληλα, έχει γίνει star στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς απέκτησε τη δική της σελίδα στο Facebook, αλλά και πάρα πολλούς θαυμαστές.

Η Felix έχει ήδη 8.500 fans στο Facebook, με τους 1500 να προστίθενται την προηγούμενη εβδομάδα όταν «ανακοίνωσε» την προαγωγή της στην προσωπική της σελίδα. Η γάτα πιο συγκεκριμένα «ανακοίνωσε» στο Facebook ότι με την προαγωγή της ήταν σαν να αναγνωρίστηκε αυτό που έκανε εδώ και πέντε χρόνια στο σταθμό.

Επιπλέον, φαίνεται να πρόσθεσε στις «δηλώσεις» της: «Ένα ποντίκι την ημέρα κάνει το αφεντικό πέρα!»

Ένας εργαζόμενος στο σταθμό δήλωσε για την Felix, σύμφωνα με τη Telegraph: «Είναι αρκετά χαρούμενη με την προσοχή που έπεσε πάνω της, καθώς παίρνει όλο και περισσότερα κεράσματα από τους πελάτες στο σταθμό».

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ