Ικανοποίηση για την μείωση της ανεργίας

Την ικανοποίησή της για μείωση της ανεργίας εκφράζει με γραπτή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Γενικός Διευθυντής Μιχάλης Αντωνίου δήλωσε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Κύπρου έζησε εφιαλτικές στιγμές το 2013 με το κούρεμα, με τις κλειστές τράπεζες και με τους περιορισμούς κεφαλαίων.

Εάν καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία είπε ο κ. Αντωνίου είναι γιατί τόσο οι εργοδότες όσο και οι εργαζόμενοι συνένωσαν τις προσπάθειές τους με στόχο την όσο το δυνατόν ομαλότερη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ο κ. Αντωνίου επεσήμανε ότι υπάρχουν πάρα πολλά που θα πρέπει ακόμη να γίνουν ούτως ώστε η οικονομία να ανακάμψει και να αποκατασταθεί η αστική τάξη που πλήγηκε από την οικονομική κρίση και επεσήμανε ότι μόνο με συνεργασία και συντονισμένη προσπάθεια κάτι τέτοιο θα γίνει κατορθωτό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ