ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΦΟΥ.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση και αποτελεσματικότερη προβολή της επαρχίας, αλλά και για την κάλυψη των κενών που παρουσιάζει η συνδεσιμότητα του αεροδρόμιου Πάφου με αγορές που την ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν σε εξέλιξη σημαντικές επαφές και διαβουλεύσεις με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες, για συγκεκριμένα δρομολόγια και ευελπιστούμε ότι εντός των προσεχών εβδομάδων θα έχουν επιτυχή κατάληξη.

Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αεροπορικές εταιρίες όπως η Ryanair, Easyjet, η Jet2, η TUI, η Globus κ.α αναγνωρίζοντας τις προοπτικές του προορισμού, ενισχύουν συνεχώς τα προγράμματα τους προς την Πάφο.

Η τουριστική Πάφος παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει λόγω κυρίως εξωγενών παραγόντων( ανταγωνισμού, brexit, ισοτιμίας συναλλάγματος κ.α) είναι σε τροχιά ανάπτυξης και πιο κοντά στον στόχο για καθιέρωση της λειτουργίας του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων της αγοράς που εξυπηρετεί.

Η ΕΤΑΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους αερομεταφορείς και τους διοργανωτές ταξιδιών για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας ολόκληρης της επαρχίας καθώς επίσης την εταιρία Hermes airports και το Υφυπουργείο Τουρισμού.