Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς ένας άτυχος φίλαθλος έχασε τη ζωή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τραγωδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ένας 55χρονος φίλαθλος των γηπεδούχων δεν άντεξε την πίεση του αγώνα και κατέρρευσε.

Αμέσως οι διασώστες αλλά και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες έτσι ώστε να επανέλθει και να διακομιστεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο ιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, για αρκετά λεπτά έδινε μάχη για να τον επαναφέρει και ζήτησε άμεσα φορείο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή του φιλάθλου στο νοσοκομείο.

Η διακομιδή έγινε, όμως, η κατάσταση του φιλάθλου δεν ήταν καλή. Τα πράγματα χειροτέρεψαν και λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος 55χρονος «έφυγε».

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σε post στο facebook:

"Δεν υπάρχουν λόγια.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα".