Καταδίωξή χθες τα μεσάνυχτα.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του λευκού Διπλοκάμπινου οχήματος το οποίο χθες το βράδυ διέφυγε από τους αστυνομικούς οι οποίοι επιχείρησαν να το ανακόψουν για έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χθες τα μεσάνυχτα διπλοκάμπινο όχημα εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή Αναβαργός με αποτέλεσμα όχημα της Αστυνομίας να το ανακόψει για έλεγχο.

Τότε ο οδηγός του διπλοκάμπινου ανέπτυξε ταχύτητα διαφεύγοντας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του.

Το όχημα δεν έφερε πινακίδες με αριθμούς εγγραφής. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την κοινότητα Κονιών χωρίς όμως η Αστυνομία να καταφέρει να το ακινητοποιήσει.

Σε κάποια στιγμή ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έστριψε το αυτοκίνητο προς την κατεύθυνση του περιπολικού, ανακόπτοντας την πορεία του, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί την υστάτη η σύγκρουση των αυτοκινήτων.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον αστυνομικό να ρίξει προειδοποιητική βολή στον αέρα.

Το διπλοκάμπινο όχημα συνέχισε να αναπτύσσει ταχύτητα διαφεύγοντας από χωματόδρομο στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου το όχημα της Αστυνομίας δεν μπορούσε να ακολουθήσει λόγω ακαταλληλότητας του δρόμου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή όπου διέφυγε το όχημα ενώ εξετάζει και τα διπλοκάμπινα οχήματα λευκού χρώματος.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ