Σύγχυση και επικρίσεις έχει προκαλέσει η ενέργεια του ΠΤΔ να μην υπογράψει τη νομοθεσία για την μείωση των τελών αποχέτευσης.

Σύγχυση και επικρίσεις έχει προκαλέσει η ενέργεια του ΠΤΔ να μην υπογράψει τη νομοθεσία για την μείωση των τελών αποχέτευσης που αφορούσε τους Δήμους Λευκωσίας και Πάφου προκαλώντας παράλληλα και σύγχυση στους πολίτες που ακόμη δεν έχουν πληρώσει το εν λόγω τέλος.

Ο δήμαρχος Πάφου με σημερινές του δηλώσεις επανήλθε στο ζήτημα κατηγορώντας εκ νέου τη Βουλή για λαϊκισμό και για εξυπηρέτηση συμφερόντων ενώ κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν και να πληρώσουν κανονικά τα τέλη πριν την λήξη της προθεσμίας.

Όσοι δεν το πράξουν τόνισε θα επιβαρυνθούν με πρόστιμο.

Ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε επίσης ότι νοιώθει δικαιωμένος γιατί από την αρχή είχε επισημάνει ότι η απόφαση της Βουλής είχε νομικά κενά και ότι είχε συνταχθεί με προχειρότητα χωρίς να συνυπολογίζονται όλες οι διαστάσεις του ζητήματος.

Από την πλευρά του ο ΔΣ του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου Γιώργος Κουνάς είπε ότι ως δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ θα επιμείνει στην μείωση των τελών αποχέτευσης, ενώ ο ΔΣ του Κινήματος Αλληλεγγύη στο Δήμο Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου δήλωσε ότι θα πρέπει φέτος τα τέλη να πληρωθούν κανονικά ενώ από το 2018 υπάρχει πρόνοια για μείωση των τελών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε εξασφαλίσει το ζήτημα που προέκυψε μετά την ενέργεια του ΠΤΔ πρόκειται να απασχολήσει την επόμενη ολομέλεια του ΣΑΠΑ.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ