Διαστάσεις στην υπόθεση με τις ΤΚ περιουσίες.

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση με τις ΤΚ περιουσίες έδωσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ο οποίος προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα και μετά τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα, εάν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία να τα καταθέσει ο Δήμαρχος Πάφου στην Αστυνομία προχώρησε και κατονόμασε φυσικά πρόσωπα και εταιρείες που σύμφωνα με τον ίδιο εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Δήμαρχος Πάφου κατήγγειλε επίσης ότι υπήρχε μια συνειδητή υποστελέχωση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών αφήνοντας έτσι το περιθώριο σε κάποιους να κάνουν ότι θέλουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πάφου με το Κίνημα Αλληλεγγύη Ανδρέας Χρυσάνθου κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, είπε ότι το ΔΣ δεν είχε λεπτομερή ενημέρωση για τα όσα καταγγέλλει ο κ. Φαίδωνος.

Πρόσθεσε επίσης ότι η συζήτηση των ΤΚ υποστατικών που εμπίπτουν στα δημοτικά όρια έγινε υπό το πρίσμα της αξιοποίησης από τον Δήμο αυτών των υποστατικών υπό κάποιες προϋποθέσεις όταν δηλαδή αυτά μένουν αναξιοποίητα για πολύ καιρό και ιδιαίτερα όσα βρίσκονται εντός του εμπορικού κέντρου της Πάφου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ