Έχει παρατηρηθεί κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση τριών έργων.

Για τα έργα αλλά και την λειτουργία του εμπορικού κέντρου μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου με την Κίνηση Σωτηρίας της Πάφου Μιχάλης Χ’’Μιτσής.

Ο κύριος Χ’’μιτσής σημείωσε ότι έχει παρατηρηθεί κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση τριών έργων με σημαντικότερο και πιο χρονοβόρο να είναι η δημοτική αγορά η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του θα ολοκληρωθεί γύρω στις αρχές του νέου έτους.

Όσον αφορά τις κακοτεχνίες επεσήμανε ότι υπάρχουν αλλά είναι στις αρμοδιότητες του εργολάβου να τις διορθώσει μετά από υποδείξεις που θα του γίνουν εντός 6 μηνών.

Κακίζω συνέχισε αυτούς που σχεδίασαν τους δρόμους στην Ευαγόρα Παλληκαρίδη αλλά και στην πλατεία Κένεντυ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να κρεμάσουν τα πτυχία τους αφού δημιούργησαν δρόμους των οποίων η χρήση είναι επικίνδυνη ειδικά στις διασταυρώσεις με τους φωτεινούς σηματοδότες.

Όσον αφορά την περιοχή του εμπορικού κέντρου επεσήμανε ότι για να μπορέσει να λειτουργήσει και να αποτελέσει επιλογή από ντόπιους και τουρίστες πρέπει να εξεταστούν και να διευθετηθούν δύο σημαντικοί παράγοντες, η εύκολη πρόσβαση μέσω λεωφορείων από την αναβάθμιση της «Καραβέλας» και η σκίαση του χώρου της δημοτικής αγοράς.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ