Είναι το μοναδικό στο είδος του πάρκο σε ολόκληρη την Κύπρο.

Στην δημιουργία «Ναυτικού Πάρκου» στην καρδιά της κοινότητας της Κισσόνεργας προχωρά η Κοινότητα όπως δήλωσε  ο Κοινοτάρχης Γιώργος Στυλιανού.

Ο κ. Στυλιανού δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή η οποία θα κοστίσει μόνο 20.000 ευρώ έχει ως στόχο να αναδείξει τον ναυτικό πολιτισμό της συγκεκριμένης περιοχής, ενώ είναι το μοναδικό στο είδος του πάρκο σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ο κ. Στυλιανού είπε ότι αυτό το μοναδικό πάρκο θα γίνει πόλος έλξης ντόπιων και επισκεπτών ενώ θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά μέρος της ναυτικής παράδοσης του νησιού μας.

Αναφορικά με τα προβλήματα που εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο που συνδέει την Κοινότητα Κισσόνεργας με την Πάφο ο κ. Στυλιανού είπε ότι το οδικό δίκτυο εμπίπτει στην δικαιοδοσία των οδικών έργων γεγονός που δεν επιτρέπει στην Κοινότητα να επέμβει για να τον διορθώσει.

Ως Κοινότητα Κισσόνεργας είπε ο κ. Στυλιανού έχουμε δαπανήσει 300 χιλιάδες ευρώ για την επιδιόρθωση του οδικού δικτύου της Κοινότητάς μας αλλά για τον συγκεκριμένο δρόμο και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας δυστυχώς δεν έχουμε βρει ανταπόκριση.

Ο κ.Στυλιανού δήλωσε ότι θα ζητήσει και την βοήθεια των άλλων επηρεαζόμενων κοινοτήτων ούτως ώστε όλοι μαζί να απαιτήσουν την επιδιόρθωση του οδοστρώματος.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ