Δεν θα συνεχίσει να πληρώνει υπέρογκα ποσά.

Εξαιτίας των οφειλόμενων ποσών ο ΧΥΤΑ προσανατολίζεται να απαγορεύσει την είσοδο των φορτηγών του Δήμου για απόρριψη των σκυβάλων αφού ο Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν υπερχρεώσεις. Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής είπε ότι εάν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία θα πρέπει ο Δήμαρχος να τα καταθέσει και όχι να αφήνει αιχμές χωρίς να παρουσιάζει αποδείξεις.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΧΥΤΑ και δημοτικός Ανδρέας Χρυσάνθου ο οποίος δήλωσε ότι το ζήτημα που προέκυψε με τον ΧΥΤΑ δεν συζητήθηκε στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ κατηγόρησε την Συμμαχία για την ανακοίνωση που εξέδωσαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε ότι ο Δήμος Πάφου δεν θα συνεχίσει να πληρώνει υπέρογκα ποσά, και κάλεσε τον Χυτά να βγεί σε προσφορές αφού η σύμβαση με τις προηγούμενες εταιρείες έχει λήξει.

Ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι για να πληρώσει οποιοδήποτε τιμολόγιο θα πρέπει να δοθούν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τις χρεώσεις των τιμολογίων.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ