Παράπονα κατά Βουλευτών

Παράπονα κατά βουλευτών της επαρχίας Πάφου διατυπώνει ο κοινοτάρχης Κισσονεργας για την άρνηση τους να παραστούν στην τελετή των εγκαινίων των νέων κοινοτικών κτιρίων και της πλατείας.

Ήδη ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Φακοντης έχει αποστείλει επιστολή στο συμβούλιο με την οποία ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί και δεν θα τελέσει τα εγκαίνια με τους άλλους τρεις συναδέλφους του, ενώ ανάλογη στάση ενδέχεται να τηρήσουν και άλλοι συνάδελφοι τους.

Η αντιπαράθεση στο ίδιο το συμβούλιο, που επεκτείνεται πλέον και εκτός, προκύπτει μετά την απόφαση της πλειοψηφειας να μετατρέψει τον χώρο που προορίζεται για την δημιουργία μουσείου με χορηγία μάλιστα του ιδρύματος Λεβεντης σε γραφεία του κοινοτικού συμβουλίου.

Μέλη του συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος Σάββας Νικολάου και ο Γιώργος Ιωαννίδης έκαναν λόγο για παράτυπη αλλαγή της απόφασης του προηγούμενου κοινοτικού συμβουλίου τονίζοντας ότι η σημερινή πλειοψηφεια του σώματος έχει παραπλανήσει τους χορηγούς.

Ο Σάββας Νικολάου προεβει σε σοβαρές καταγγελίες για χρηματισμό μέλους του συμβουλίου με αποτέλεσμα να αλλάξει την αρχική του θέση για το ζήτημα.

Ο κοινοτάρχης Κισονεργας απορρίπτει τις καταγγελίες τονίζοντας ότι το Μουσείο θα γίνει.

Με εξήντα χιλιάδες ευρώ χορηγία δεν γίνεται μουσείο, είπε, σημειώνοντας ότι οι ανάγκες της κοινότητας που αντιμετωπίζει σωρεία οικονομικών προβλημάτων αυτή την στιγμή είναι άλλες και όχι η δημιουργία μουσείου.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες κατέληξε, θα γίνει και το μουσείο καλώντας όλους, να σεβαστούν τις αποφάσεις της πλειοψηφειας.

Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία κατέληξε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ