Δεν μπορούν να εκδοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας.

Σε λεπτή θέση έχει βρεθεί ο Δήμος Πέγειας αφού δεν μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό καταλληλότητας σε 218 τεμάχια γης που βρίσκονται στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων αφού αυτά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και ως εκ τούτου δεν μπορούν να εκδοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Πάφος ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης.

Ο κ Ακουρσιώτης είπε ότι η ιδιωτική εταιρεία Ανάπτυξης γης παρόλο που έχει ενημερωθεί πολλές φορές από το τμήμα πολεοδομίας δεν έχει προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ούτως ώστε να επιλύσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ούτως ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η δημοτική αρχή στην έκδοση πιστοποιητικών καταλληλότητας. Αρχές του 2016 θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει στον Δήμο Πέγειας ο περιφερειακός σταθμός ασθενοφόρων όπως δήλωσε στο Ράδιο Πάφος ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης.

Ο κ Ακουρσιώτης επεσήμανε την σπουδαιότητα του έργου αφού όπως είπε δυστυχώς μέχρι σήμερα χάθηκαν ζωές λόγω της αργοπορίας των ασθενοφόρων να καταφθάσουν στην περιοχή.

Ο περιφερειακός σταθμός θα εξυπηρετεί τον Δήμο Πέγειας, την περιοχή του Κόραλ Μπέη αλλά και τις κοινότητες της περιφέρειας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ