Προϋπολογισμός Πεγειας

Στα 25 εκατομμύρια ευρώ κυμαίνεται ο τριετής προϋπολογισμός του δήμου Πεγειας που θα είναι ισοσκελισμένος.

Ο δήμαρχος Πεγειας Νεοφυτος Ακουρσιωτης δήλωσε ότι άρχισε ήδη η επεξεργασία των στοιχείων από την υπηρεσία και την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συζητήσεις και στο δημοτικό συμβούλιο με στόχο να υπάρξει κατάληξη μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Πεγειας ανέφερε ότι πολύ δύσκολα θα εκτελεστούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή την επόμενη τριετία αν και θα καταβληθεί από την τοπική αρχή προσπάθεια για να εκτελεστούν κάποια έργα.

Θα γίνουν πάντως συντηρήσεις και κυρίως ασφαλτοστρώσεις δρόμων και δημιουργία πεζοδρομίων όπως επεσήμανε ο Νεόφυτος Ακουρσιωτης.

Ευχήθηκε επίσης ότι θα αλλάξουν σύντομα τα δεδομένα στην οικονομία και να δοθεί η δυνατότητα μέσα από τους αναθεωρημένους προϋπολογισμούς να προϋπολογιστούν και να εκτελεστούν ορισμένα αναπτυξιακά έργα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ