Ο αρχιεπίσκοπος για φαγοποτι

Τη στήριξη του στην απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να αναστείλει τη συμμετοχή του στις διαπραγματεύσεις λόγω των τουρκικών απειλών στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β', ο οποίος σχολίασε επίσης τις εξελίξεις στον Δήμο Πάφου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις στο Δήμο Πάφου, είπε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή.

"Πρέπει επιτέλους αυτά τα φαγοπότια να σταματήσουν. Ηρθαμε σε αυτό το σημείο εξαιτίας αυτών των ενεργειών που ενέχονται, δυστυχώς, πολλοί", είπε.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο θέμα του αποχετευτικού στην Πάφο, λέγοντας ότι με βάση τα όσα ακούει, φαγώθηκαν πολλά εκατομμύρια.

"Για αυτό θα καλούσα το Γενικό Εισαγγελέα να ανοίξει και αυτό το θέμα. Επιτέλους, κάποιοι θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί για να φοβηθούν και οι άλλοι και αυτό το κακό να τερματιστεί", είπε.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι έχουμε ένα μέρος του λαού μας που πεινά εξαιτίας όλων αυτών των απαράδεκτων που έχουν συμβεί στην πατρίδα μας.

"Οφείλει ο καθένας που έχει ένα πόστο να δουλεύει τίμια, διότι οι θέσεις όλες δεν είναι για κομπασμό, για να ικανοποιήσει ο καθένας την φιλοδοξία του αλλά είναι θέση προσφοράς", είπε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ