Συγκέντρωση καταστηματαρχών

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου αύριο το πρωί έξω από το δημοτικό μέγαρο Πάφου .

Οι καταστηματάρχες θέλουν να στείλουν το μήνυμα στον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη ο οποίος αναμένεται να συζητήσει το θέμα των έργων της πόλης με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο ότι ο τερματικός σταθμός του οργανισμού συγκοινωνιών Πάφου θα πρέπει να δημιουργηθεί στο κέντρο της Πάφου και όχι στο τεμάχιο- φιλετο, όπως χαρακτηρίστηκε, επί της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου.

Τόσο ο πρόεδρος της κίνησης ΣΩΤΗΡΙΑ όσο και ο εκπρόσωπος του σωματείου των φίλων της Παλιάς πόλης της Πάφου Μιχάλης Χ’’Μιτσης και Κυριάκος Κυριάκου αντίστοιχα κάλεσαν τους συναδέλφους τους να μην ανοίξουν τα καταστήματα τους αύριο το πρωί και να συγκεντρωθούν στις 8.30 έξω από το δημοτικό μέγαρο προκειμένου να μετάσχουν στην κινητοποίηση.

Το θέμα αυτό είναι ύψιστης σημασίας τόνισαν για το μέλλον του ιστορικού- εμπορικού κέντρου της πόλης και θα πρέπει πέραν των καταστηματαρχών να ανταποκριθούν γενικότερα όλοι οι πολίτες.

Επεσήμαναν ακόμη ότι είναι προς το συμφέρον του τόπου και της οικονομίας ειδικότερα η μεταφορά του σταθμού στην Καραβέλα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ