Καταγγελιες για νέο σχημα συνεργατισμου στην Παφο

Ο συνεργατιστης Βαγγελης Γενης κατήγγειλε ότι τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ με διαφορες παρεμβασεις επιχειρουν να ελεγξουν το Ταμιευτηριο Παφου το οποιο θα προκυψει μετα την συγχωνευση ολων των συνεργατικων ιδρυματων της επαρχιας.

Ομοιως κατηγγειλε και στελεχη του Ελληνικου συνεργατικου ταμιευτηριου Παφου επειχειρουν να πλασαριστουν στην ηγετικη πυραμιδα του νεου οργανισμου αποκλειοντας συναδελφους τους που προερχονται από τα υπολοιπα ιδρυματα που λειτουργουσαν μεχρι τωρα στην επαρχια Παφου.

Ο Βαγγελης Γενης εκανε μαλιστα λογο για αποριψη από τον συνεργατισμο των μεθοδευσεων αυτων. Ουτε καν στην Κεντρικη Τραπεζα δεν εφτασαν οι επιστολες με τις μεθοδευσεις, όπως ειπε χαρακτηριστικα, τονιζοντας ότι τον οργανισμο θα πρεπει να στελεχωσουν οι πιο αξιοι και ικανοι και οσοι εχουν πραγματικα τα προσοντα και την εμπηρια.

Τις αναφορες του Βαγγελη Γενη απεριψε ο οικονομολογος και επαρχιακος γραμματεας του ΔΗΣΥ Γιαννακης Λαζαρου ο οποιος καλεσε τον Βαγγελη Γενη να μην κρινει με βαση αυτά που συνεβαιναν στην διακυβερνηση Δημητρη Χριστοφια.

Δεν γινονται ουτε θα επιτραπει να γινουν τετοιου ειδους παρεμβασεις, κατεληξε ο Γιαννακης Λαζαρου, ουτε στον Συνεργατισμο ουτε οπουδηποτε αλλου καλωντας τον κ.Γενη να αντιληφθει ότι η εποχη των κομματικων διορισμων εχει παρελθει ανεπιστρεπτι όπως ειπε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ