Πολιτιστική ατζέντα εκδηλώσεων Σάββατου.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με μεγάλη χαρά μοιράζεται τη σκηνή με τον διάσημο Ισραηλινό μαέστρο Doron Salomon και τον βιολιστή Νίκο Πίττα για ένα απολαυστικό κοντσέρτο για βιολί. Σάββατο στις 8:30 το βράδυ στο Μαρκίδειο Θέατρο στη Πάφο.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Γεροσκήπου Αφροδίτη διοργανώνει το ετήσιο παραδοσιακό γλέντι του το Σάββατο στις 7 στο Αμπελόνες Χόλ στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου.

Ο Δήμος Στροβόλου διοργανώνει τα εγκαίνια του νέου χώρου άθλησης και κοινωνικοποίησης σκύλων, εντός του πάρκου Ακροπόλης, το Σάββατο στις 3 το απόγευμα!

Στον χώρο θα υπάρχουν διαδραστικά παιχνίδια για σκύλους και ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και παιχνίδι.

Η Ομάδα Πέντε, με τη Ρούλα Κλεοβούλου και τη Χλόη Μελίδου, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ριάλτο και δοκιμάζουν την υπομονή τους περιμένοντας για κάτι που δεν θα έρθει ποτέ… Σάββατο στις 8:30 το βράδυ.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

200 ΚΙΘΑΡΕΣ για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου!

Οι δύο καλλιτέχνες φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο, σημερινό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει.

Το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και την Κυριακή στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού στις 8:30 το βράδυ.

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» παρουσιάζει την κυπριακή κωμωδία «Ο Παπαφίγκος», σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου το Σάββατο στις 8:30 το βράδυ και την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Η παράσταση «Κοινή ησυχία» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Ελένη Ράντου, ανεβαίνει για τελευταία φορά το Σάββατο στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία, παρουσιάζει το έργο «Λυσσασμένη Γάτα» το Σάββατο στις 7.

Το θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει και αυτή τη βδομάδα το κυπριακό λαϊκό παραμύθι «Ο Σπανός τζιαί οι Σαράντα Δράτζιοι» το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο θέατρο Μασκαρίνι στα Λατσιά.

Η θεατρική κωμωδία «Το έργο που πάει λάθος» ανεβαίνει το Σάββατο στις 8 το βράδυ και την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Η ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ ΘΟΚ στη Λευκωσία παρουσιάζει την κλασική κωμωδία «ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ» το Σάββατο στις 8:30 το βράδυ και την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα.

Η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού θεάτρου παρουσιάζει την διαχρονική κωμωδία του μεγάλου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα, Δημήτρη Ψαθά, «Ο Αχόρταγος».

Παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο στις 8:30 και την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα στο Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία.