Πολιτιστική ατζέντα για το Σ/Κ.

Πολιτιστική ατζέντα για το Σ/Κ. 14 +15 Αυγούστου.

Ραδιοφωνική μετάδοση Σάββατο 09.00, 11.00, 13.00 και 16.00.

Το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Animation Κύπρου Ολοκληρώνεται το Σάββατο στο χωριό Σαλαμιού μετα από 4 μέρες εκδηλώσεων στην Ύπαιθρο με θέμα «Όψεις του Κόσμου».

Τα τελευταία χρόνια η κατεύθυνση του φεστιβάλ στρέφεται προς το μεταίχμιο ανάμεσα στον κινηματογράφο και τη σύγχρονη τέχνη.

Το διαγωνιστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 33 ταινίες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ για σήμερα περιλαμβάνει πάρτυ με τους Dj Cotsio Pikatilli and Dj Koulla Katsikoronoϊοu.

Τo Νava Seaside στην Αγία Νάπα παρουσιάζει το Σάββατο τον τραγουδιστή Νίκο Απέργη.

Το Σάββατο και τη Κυριακή διοργανώνεται μια διήμερη εξόρμηση στη φύση με μουσική, φαγητό μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του Τροόδους.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 500 μέτρα πριν την πλατεία Τροόδους, κάτω από το πλούσιο φύλλωμα των πλατάνων.

Για το Σάββατο ξεκινα από τις 2.45 ξεκινά με πεζοπορία στο μονοπάτι της Άρτεμης και ακολουθεί πάρτι με μουσική μεχρι τα μεσανυκτα.

Στην κοιλάδα θα υπάρχουν καθ' όλο το διήμερο καντίνα με street food, μπαρ για καφέ, χυμούς και cocktail.

Για τη Κυριακή το πρόγραμμα ξεκινά από τις 12μμ μεσημερι με πεζοπορία και θα συνεχίσει με Πάρτι σε ρυθμούς Reggaeton, Dance, με τους DJ El Gato και DJ Egglezo.

Στη Λάρνακα και συγκεκριμμένα στη πλατεία Κίμωνος το Σάββατο στις 4 το απόγευμα διοργανώνεται Έκθεση και παζαράκι χειροποίητων αντικειμένων Arts & Crafts».

Και τέλος στην κοινότητα Χολετριών παμε τωρα οπου φιλοξενει τεμάχιο του ιερου λειψάνου του Αγιου παντελεήμονα και το Σάββατο στις 6 το απόγευμα τελει εσπερινό στην εκκλησία των παλαιών χολετριών.

Επίσης τη κυριακη 15 αυγούστου στις 7 το πρωι τελειται θεία λειτουργία και στις 6 το απόγευμα της κυριακής θα τελεστει εσπερινός και παράκληση στον Αγιο Παντελεήμονα.

Τέλος την Δευτερα 16 Αυγούστου παντοτε στα παλιά χωλέτρια στις 7 το πρωι και στις 7 το απόγευμα θα τελεστουν λειτουργίες και παρακλήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα.