Τι «μαρτυρά» η σκηνή του φονικού – Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τη διπλή τραγωδία στη Λευκωσία της Κύπρου.

Οι Αρχές επικεντρώνονται στο να διαπιστωθεί ποιο από τα δύο πρόσωπα

-ο 56χρονος άντρας ή η 44χρονη γυναίκα-

είναι αυτό που σήκωσε το κυνηγετικό όπλο και σκότωσε το άλλο, βάζοντας στη συνέχεια τέλος στη ζωή του.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των ανακριτών βρίσκεται το ιδιόχειρο σημείωμα που φαίνεται πως έγραψε ο 56χρονος και σε αυτό αναγράφεται μία «συγγνώμη» και ότι «έπρεπε να γίνει», σύμφωνα με το δημοσίευμα του cyprustimes.com.

Τι «μαρτυρά» η σκηνή του φονικού.

Ωστόσο, από τη σκηνή κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι η 44χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε τον 56χρονο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το ίδιο μέσο.

Αυτό φαίνεται να προκύπτει από τα τραύματα που φέρει ο άνδρας, καθώς όπως είναι πολύ δύσκολο κάποιος που αυτοκτόνησε να φέρει τραύματα στο στήθος.

Απάντηση στα ερωτήματα των Αρχών θα δώσει η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.

Όσον αφορά στο κίνητρο, αν και ακόμα δεν υπάρχει κατάληξη από πλευράς των ανακριτών, από μαρτυρίες προκύπτει ότι μεταξύ του πρώην ζευγαριού υπήρχαν περιστατικά ζηλοτυπίας, καθώς η απόφαση για τον χωρισμό τους δεν φαίνεται να ήταν κοινή, σύμφωνα πάντα με το cyprustimes.com.

Το χρονικό Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομία εντόπισε δύο πτώματα, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων το ένα από το άλλο σε σπίτι στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για φόνο και αυτοκτονία, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παρουσίας τρίτου προσώπου και η αστυνομία έως τώρα αποκλείει την εμπλοκή άλλου ατόμου πέραν των δύο νεκρών.

Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκαν και οι δύο βρέθηκε στο πάτωμα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει διαφανεί ποιος από τους δύο ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον άλλο και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Αυτοψία διενεργούν οι ιατροδικαστές, ενώ η αστυνομία ερευνά το DNA στη σκανδάλη του όπλου, όπως και όλες τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής.

Τα θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία χρόνια, αλλά πριν από λίγο καιρό ήρθαν σε διάσταση.

Τον 56χρονο άντρα και την 44χρονη γυναίκα αναζητούσαν συγγενείς τους, χωρίς ωστόσο εκείνοι να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Τελικά, συγγενής της γυναίκας μετέβη στο σπίτι, έσπασε τη μπαλκονόπορτα και μπήκε στο εσωτερικό της οικίας, όπου βρήκε και τους δύο νεκρούς.