
Περίοδος αβεβαιότητας
- Published Date

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παλιός κάλεσε τα μέλη του δημοτικού συμβούλιου να τερματίσουν την περίοδο αβεβαιότητας και τρομοκρατίας για το προσωπικό το οποίο δεν ξέρει ποια μέρα ξημερώνει κατά την έκφραση του.
Με τις συζητήσεις που γίνονται καθημερινά περί πιθανόν απολύσεων διψήφιου αριθμού εργατών και υπαλλήλων κανένα μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να αποδώσει όπως πρέπει, ανέφερε, τονίζοντας ότι έχει άμεση σχέση στην απόδοση των εργαζομένων και στην εξυπηρέτηση των δημοτών κατ’επεκταση.
Τα όποια μέτρα χρειάζεται να ληφθουν θα πρέπει να ληφθουν σε συνεννόηση με τις συντεχνίες και το προσωπικό, είπε, χαιρετίζοντας ταυτόχρονα την έναρξη διαλόγου των δυο πλευρών για συζήτηση όλων των εργασιακών ζητημάτων και διαφορών.
Και οι εργαζόμενοι οφείλουν να βοηθήσουν τον εργοδότη τους ,κατέληξε, αλλά και ο δήμος θα πρέπει να διατυπώνει λογικές προτάσεις.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ