Συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα

Συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου το κοινωνικό κίνημα ΣΗΜΑΙΑ θέλοντας να θέσει εύλογα ερωτήματα που απορρέουν μετά και την έκδοση του πορίσματος για τις συναλλαγές των δύο μεγάλων κομμάτων με την Εταιρεία Focus όπως δήλωσε εκ μέρους του Κινήματος ο κ.Σταύρος Αλαμπρίτης.

Ο κ. Αλαμπρίτης δήλωσε ότι παράλληλα με το ζήτημα της Focus το Κοινωνικό Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ θα ζητήσει την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα για την αλλαγή του εκλογικού νόμου αφού όπως είπε η απόφαση αυτή ενέχει το στοιχείο του δόλου.

Ο κ. Αλαμπρίτης επεσήμανε ότι οι πολίτες θα πρέπει να διερωτηθούν για τα ανταλλάγματα που έλαβε η Focus ενώ παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος ότι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές οι πολίτες θα δώσουν την ψήφο τους στο ΣΗΜΑΙΑ για να παλέψει για τα δικαιώματά τους μέσα στο Κοινοβούλιο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ