Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pinkfong με τον Baby Shark στην Κύπρο!

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη).

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Η ιστορία:

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.

Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί.

Τον ψάχνουν, αλλά μάταια...

Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Τι θα κάνουν;

Που βρίσκεται ο Baby Shark;

Πως θα τον εντοπίσουν;

Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει.

Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό.

Για να φτάσουν στον ωκεανό θα χρειαστεί να διασχίσουν τη ζούγκλα και στη συνέχεια πελώρια βουνά καλυμμένα με πάγους.

Στο δρόμο τους θα συναντήσουν μαϊμούδες, κροκόδειλους, παιχνιδιάρηδες πιγκουίνους και πολύχρωμα ζώα της θάλασσας.

Κάθε σταθμός και μία αναμέτρηση γεμάτη παιχνίδι, χορό και τραγούδι. Όλοι θα προσφέρουν βοήθεια στον Pinkfong και τον Hogi στην περιπέτεια αναζήτησης του Baby Shark.

Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark;

Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doo doo doo doo”;

Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στο βυθό που δεν πρέπει να χάσετε! Εισιτήρια προπωλούνται:

ηλεκτρονικά στο www.soldoutticketbox.com και στα συνεργαζόμενα καταστήματα και σε κατά τόπους επιλεγμένα σημεία.

Συντελεστές:

Κείμενα:

Παύλος Μητσόπουλος.

Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου.

Αυθεντική Μουσική:

Smart Study Ltd.

Σκηνικά - Κοστούμια:

Μαγδαληνή Σίγα.

Χορογραφίες:

Χρήστος Κατίδης.

Σχεδιασμός Φωτισμού:

Ανέστης Άγκος.

Σχεδιασμός Video:

Παναγιώτης Πέτρου.

Graphic Design:

Κλέων Ζησιμόπουλος.

Παραγωγή:

Underdog Entertainment.

Παίζουν:

Ειρήνη Βλάχου, Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Αναστασία Διατσίδου, Νικόλ Κουνενιδάκη, Αναστασία Μαυροπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Ευθυμία Ρετσίνα.

Διάρκεια:

1 ώρα και 15 λεπτά .

Γλώσσα:

Ελληνικά.

Παραστάσεις:

Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου η ώρα 11:00 το πρωί και η ώρα 4 το απόγευμα.