Να έρθει γυναικολόγος.

Εκνευρισμός και έντονα παράπονα δημιουργήθηκαν σήμερα στο Γυναικολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου της Πάφου με τις γυναίκες να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να εξεταστούν ενώ κάποιες από αυτές είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και αναμένουν τοκετό ακόμη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με καταγγελία παραπονούμενης ενώ οι γυναίκες προσήλθαν κανονικά και πήραν ραντεβού ενημερώθηκαν ότι στο Νοσοκομείο υπήρχε μόνο ένας γυναικολόγος και ότι υπήρχε περίπτωση να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Ο δεύτερος γυναικολόγος του Νοσοκομείου ήταν ανάμεσα στους 5 που καταδικάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από το Κακουργιοδικείο Πάφου και βρίσκεται στις Κεντρικές φυλακές.

Ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δήλωσε ότι έχει ζητήσει να έρθει γυναικολόγος από το Νοσοκομείο Λεμεσού για να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος και διαβεβαίωσε ότι έλαβε υποσχέσεις ότι εντός της ημέρας το τμήμα θα στελεχωθεί και με δεύτερο γιατρό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ