Ο Σύνδεσμος θα ακολουθήσει τη νομική οδό.
- Published Date
Σε αναλυτική και μελέτη και στοιχειοθέτηση επιχειρημάτων για την νομιμότητα των αναθεωρημένων χρεώσεων στις οποίες έχει προβεί η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών.
Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Μελάς δήλωσε ότι κατ’ αρχήν αυτές οι αναθεωρημένες χρεώσεις αποτελούν κακή εμπορική πρακτική και στην ουσία τους είναι παράνομες.
Ο κ. Μελάς είπε ότι ο Σύνδεσμος θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες συνάντηση με την διοίκηση της Τράπεζας σε μια προσπάθεια να τους αποτρέψει από το να προχωρήσουν στην εφαρμογή των αναθεωρημένων χρεώσεων ενώ παράλληλα ετοιμάζει και έντυπο το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι δανειολήπτες μέσω του οποίου θα ενημερώνουν επισήμως την τράπεζα ότι δεν αποδέχονται τις αναθεωρημένες χρεώσεις.
Ο κ. Μελάς είπε ότι εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα τότε ο Σύνδεσμος θα ακολουθήσει τη νομική οδό.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
