Πρόταση Φυλακτη

Πρόταση με βάση την οποία θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκυβάλων στο δήμο Πάφου καταθέτει ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας και καθαριότητας του δήμου Πάφου Φυλακτης Κων/δης.

Ο κ.Κων/δης σχολιάζοντας το τελεσίγραφο του διοικητικού συμβουλίου του ΧΥΤΑ προς τον δήμο Πάφου ότι δεν θα επιτραπεί στα σκυβαλοφορα οχήματα του δήμου να αδειάζουν στον ΧΥΤΑ Μαραθουντας από την ερχόμενη Δευτέρα αν ο δήμος Πάφου δεν πληρώσει τα τιμολόγια που εκκρεμούν ανέφερε ότι ο δήμαρχος Πάφου δεν είναι ο οποιοσδήποτε τυχαίος και δεν μπορεί να ισχυρίζεται κάτι που δεν έχει βάση.

Συνεπώς , είπε, αν ο δήμαρχος Πάφου θεωρεί ότι ο δήμος πληρώνει ακριβότερα τέλη κατά 30% θα μπορούσε να πληρώσει το 70% των τελών που οφείλει και το υπόλοιπο ποσό που αναλογεί στο 30% να το διαπραγματευτεί.

Αυτή, εξήγησε , θα είναι και η πρόταση που θα υποβάλει προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιουργείται.

Θετική χαρακτήρισε την πρόταση του Φυλακτη Κων/δη ο δημοτικός σύμβουλος Βάσος Δημητρίου τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να αφεθούν τα πράγματα να οδηγηθούν στα άκρα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ