Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακή.
- Published Date
Πραγματοποιείται την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Γεροσκήπου, εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.
Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή αθλητών ο Αγώνας Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο την Κυριακή.
Το Pafos Triathlon, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πάφου και την Αctivate Cyprus θα υποδεχθεί για μια ακόμη φορά αθλητές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.
Εκκινήσεις αγώνων θα γίνουν στις 7:15 και στις 8 το πρωί.
Το ΔΗΚΟ και η ΓΟΔΗΚ οργανώνουν την Κυριακή 30 Απριλίου εκδήλωση αφιέρωμα στην μάνα με τίτλο «Μάνα μου και Παναγιά».
Κύριος ομιλητής θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα τελετών του Α΄ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου στην Πάφο στις 4 το απόγευμα. Είσοδος ελεύθερη.
Η αγκινάρα, είναι ένα ιδιαίτερο και αγαπημένο λαχανικό γι' αυτό προς τιμήν της έχει καθιερωθεί ένα φεστιβάλ, στο οποίο θα είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς!
Πρόκειται για το 4ο Φεστιβάλ Αγκινάρας στο Κίτι, το οποίο επιστρέφει και φέτος με μια μεγάλη γιορτή με φαγητό, ποτό και γλέντι την Κυριακή στην Πλατεία Κιτίου.
H Inspired Family Fun παρουσιάζει το Σαββατοκυρίακο, το 5ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, στο πανέμορφο Δασικό Πάρκο Λεμεσού από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως παραστάσεις με παπαγάλους και «νεραϊδοπάρτι», απολαμβάνοντας παράλληλα την ομορφιά και τα αρώματα της φύσης.
Η Agro Cyprus, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατρών, παρουσιάζουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Cyprus Trail Race & 2-Day Music Event, σε ένα άκρως γραφικό σκηνικό από τις 3 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Λάρνακας, ο Κυπριακός Οργανισμός Όπερας παρουσιάζει την παράσταση «Ο Μότσαρτ διασκεδάζει με το Broadway».
Κυριακή στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος στη Λάρνακα.
Ο αγαπημένος κωμικός Dima Romanov ετοιμάζεται να προσφέρει ξεκαρδιστικές στιγμές στο κοινό του, στο Παττίχειο Θέατρο στις 9 το βράδυ.
Τέσσερις ηθοποιοί ζωντανεύουν στη σκηνή μια ιστορία με ευφάνταστες εικόνες και διαχρονικές αξίες όπως την αγάπη, την θέληση για ζωή, την ελευθερία.
Το παραμύθι εξιστορεί τις περιπέτειες και τα κατορθώματα του Χρυσοκωστούδκια, μια ιστορία αγάπης που εξυμνεί την επαναστατική φύση του έρωτα.
Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα στον Πολυχώρο ΄΄Συνεργείο΄΄ στη Λεμεσό.
Tο Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία παρουσιάζει την Κυπριακή κωμωδία του Μιχάλη Πιτσιλλίδη, «Το κράτος του Ττόφαλλου» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μιχαήλ την Κυριακή στις 8 το βράδυ.
Το Θέατρο Ροή παρουσιάζει το έργο «Το πλυντήριο», στις 8 το βράδυ στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στη Λάρνακα.
Το Θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει και αυτή τη βδομάδα την καυστική σάτιρα Red Peter – Από τον πίθηκο στον άνθρωπο.
Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στην Κάτω Σκηνή του Σατυρικού Θεάτρου στη Λευκωσία.
Οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου παρουσιάζουν την κωμωδία «Μύγα Τσε Τσε», στις 6:30 το απόγευμα στο Θέατρο Πάνθεον στη Λευκωσία.
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει το «Τρεις αδερφές», στις 6 το απόγευμα στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ.
Παιδική παράσταση "Όταν αγαπάς" από το Θέατρο Μασκαρίνι στο πλαίσιο του τρίμηνου θεατρικών παραστάσεων του Δήμου Αγίας Νάπας. Κατάλληλο για παιδιά Νηπιακής, Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης Κύκλος A.
Ξανά μαζί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας.
Είσοδος €5, με τα έσοδα να διατίθενται σε άπορες οικογένειες.
