Διάσημοι με παράξενες συνήθειες

Αν νομίζετε ότι μόνο οι κοινοί θνητοί έχουν κάποιες συνήθειες κάνετε τεράστιο λάθος!

Πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι φαίνεται να έχουν και αυτοί μια μικρή δόση «τρέλας». Και δεν εννοούμε κάτι αρνητικό βεβαίως!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιες παράξενες συνήθειες, οι σταρ του Χόλυγουντ δε θα είχαν; Εννοείται ότι έχουν κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες και επειδή είναι σταρ δικαιούνται να είναι όσο παράξενοι θέλουν! Συμφωνείτε;

Λοιπόν πάρα κάτω θα δείτε μερικούς διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές με τις πιο παράξενες συνήθειες!

1) Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έχει αυτή την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που τον κάνει να θέλει να τοποθετώ τα πάντα σε μια ίσια γραμμή ή σε ζευγάρια.

2) Έμινεμ: μπορεί να κοιμηθεί μόνο αν στο δωμάτιο επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Σε δωμάτια ξενοδοχειόυ χρειάζεται να βάλει έξτρα κάλυψη στα παράθυρα για να μην περνά καθόλου φως.

3) Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Για να έχει αυτό το λευκό χαμόγελο, βουρτίζει τα δόντια της με οδοντόκρεμα από φράουλες.

4) Κάμερον Ντίαζ: Λόγω της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής που έχει συχνά ανοίγει της πόρτες με τους αγκώνες και όχι με τα χέρια της.

5) Τζένιφερ Άνιστον: Είναι προληπτική και θέλει να χτυπά με το πόδι ελαφρώς το έδαφος πριν μπει στο αεροπλάνο και να μπαίνει πάντα με το δεξί.

6) Ντέμι Μουρ: Χρησιμοποιεί βδέλλες για να αποτοξινώσει το κορμί της και μάλιστα πολύ συχνά.

7) Κέιτι Πέρι: Δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τις 20 οδοντόβουρτσές της. Βουρτσίζει τα δόντια της έξι φορές τη μέρα.

8) Μαράια Κάρεϊ: Έχει πολλές παράξενες συνήθειες. Ξεχωρίζουμε μία από αυτές που τη θέλει να τρώει μοβ τροφές όπως μελιτζάνες, δαμάσκηνα και σταφύλια τρεις φορές την εβδομάδα.

9) Τζόνι Ντεπ: Λατρεύει τις κούκλες Barbie λέει και τις συλλέγει με μανία.

10) Πάρις Χίλτον: Πηγές αναφέρουν ότι κάθε μέρα στις 11:11 κάνει μια ευχή ενώ χτυπά ξύλο σε κάθε ευκαιρία.

11) Πάμελα Άντερσον: Υποφέρει από μια διαταραχή που λέγεται ισοπτροφοβία (eisoptrophobia) και σημαίνει ότι φοβάται να κοιτάξει σε καθρέφτες.

12) Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τρώει τα νύχια της ενώ ο φακός την έχει απαθανατίσει ξανά και ξανά με ματωμένα δάχτυλα.

13) Χάλι Μπέρι: έχει παραδεχτεί ότι μασάει τα χείλη της. Για την ακρίβεια το κάνει τόσο συχνά που έχει πάντα μαζί της ένα βούτυρο κακάο για κάθε ενδεχόμενο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ