Για το δρόμο λουτρών της Αφροδίτης.

Η λειτουργός δημοτικής υπηρεσίας στο δήμο πόλεως χρυσοχούς Νεοφύτα Κυπριανου σε γραπτή ανακοίνωση για το θέμα του δρόμου λουτρών αφροδίτης της αναφέρει ότι :

σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Γενικής Συνέλευσης του Δήμου και Κοινοτήτων Περιφέρειας Πόλης Χρυσοιχούς, ημερ. 22/10/2018, σχετική με το δρόμο Λουτρών Αφροδίτης προς Ακάμα, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε το Σάββατο με τον Υπουργός Γεωργία , κο. Κώστα Καδή, ενημερωθήκαμε ότι προτίθεται την προσεχή Πέμπτη να παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο πρόταση για άμεση αναβάθμιση του συνόλου του οδικού δικτύου στον Ακάμα.

Προσμετρώντας την αξιοπιστία του κου. Υπουργού στα πλαίσια της καλής θέλησης και του γεγονότος ότι έγνοια μας είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή η αναβάθμιση του δρόμου και όχι η αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση, αποφασίσαμε να ανασταλούμε τα εξαγγελθέντα μέτρα μας μέχρι τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, που σύμφωνα με την υπόσχεση του Υπουργού, τα συνεργεία του Τμήματος Δασών θα ξεκινήσουν εργασίες για ουσιαστική αναβάθμιση.