Η κατηγορούσα αρχή δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμη να χειριστεί την υπόθεση.

Για τις 11 Οκτωβρίου επαναορίσθηκε για ακρόαση η υπόθεση εναντίον του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου για την υπόθεση μεταφοράς του εργοστασίου Καλλιμάρμαρο ο ιδιοκτήτης του οποίου καταχώρησε υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην Δημ. Συμβούλου Χρύσανθου Σαββίδη, η κατηγορούσα αρχή δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμη να χειριστεί την υπόθεση αφού απουσίαζε ένας εργολάβος και ένας κατηγορούμενος γεγονός που έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.

Σε μια άλλη εξέλιξη η κατηγορούσα αρχή απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο του ΑΚΕΛ Γιώργο Σιαηλή ο οποίος ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες γίνεται προσπάθεια από πλευράς Δήμου με τους νομικούς του συμβούλους να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας προκειμένου να αποσύρει την υπόθεση χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρώτη δικάσιμο, και το πρώην Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου εκφράζει έντονη δυσφορία γιατί στοχοποιήθηκαν από την εταιρεία με 29 κατηγορίες για τις οποίες δεν έχουν κάνει παραδοχή ενώ στην ουσία δεν είχαν καμία ουσιαστική ανάμειξη στην υπόθεση μεταφοράς του εργοστασίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ