Δεν λαμβάνει τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία των δένδρων.

Με γραπτή του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Πάφου καταγγέλλει την απαράδεκτη όπως την χαρακτηρίζει κατάσταση που επικρατεί στον τομέα Πρασίνου στην πόλη της Πάφου μετά από συνεχείς καταγγελίες που δέχεται το κίνημα από πολίτες για κοπή δένδρων.

Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Ανδρέας Ευλαβής τόνισε ότι στην τελευταία συνεδρία της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων το Κίνημα Οικολόγων έθεσε το θέμα αυτό καθώς επίσης και την απουσία γεωπόνου από τον Δήμο μετά την αφυπηρέτηση του προηγούμενου γεωπόνου και την παραίτηση του αντικαταστάτη γεωπόνου.

Ο κ. Ευλαβής κατηγόρησε το Δήμο Πάφου ότι δεν λαμβάνει τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία των δένδρων αλλά και την καλή τους φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα είπε ότι ο Δήμος αρνείται να προσλάβει νέο γεωπόνο δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τομέα πρασίνου στην πόλη της Πάφου.

Καταλήγοντας ο κ. Ευλαβής είπε ότι το Κίνημα δεν θα μείνει απαθές αλλά θα προχωρήσει τόσο σε καταγγελίες και κινητοποιήσεις ούτως ώστε να σταματήσει αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ