Βολές κατά συμβούλων και υπαλλήλων

Επικρίσεις κατά μελών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και κατά λειτουργών του δήμου ότι δεν στηρίζουν ομόφωνες αποφάσεις του σώματος διατύπωσε ο δήμαρχος Πάφου με αφορμή την αντίδραση πλανόδιων στο παραλιακό μέτωπο Πάφου.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος διευκρίνισε ότι η αναφορά του αγγίζει ένα πολύ μικρό αριθμό συμβούλων και ένα εξίσου μικρό αριθμό υπαλλήλων που είτε προσποιούνται ότι δεν ξέρουν το περιεχόμενο της απόφασης που έχουν ψηφίσει είτε προσπαθούν να μεσολαβήσουν ανάμεσα στους πολίτες που θεωρούν ότι οι αποφάσεις του δήμου στρέφονται εναντίον του και του σκληρού και άτεγκτου δήμαρχου.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος εξήγησε ότι εφαρμόζει τις αποφάσεις του δήμου τονίζοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέψει στον χώρο του παραλιακού μετώπου να δραστηριοποιούνται άτομα που ασχολούνται με πλεξούδες και τατουάζ ενώ έχει προβεί σε άλλες διευθετήσεις για τους πωλητές σιταροπουλας.

Έχει επίσης παραχωρήσει συγκεκριμένες άδειες είπε μετά από αξιολόγηση που έγινε σημειώνοντας ότι υπήρχαν συνολικά πέραν των εξήντα αιτήσεων και θα ήταν υπερβολικό, κατέληξε να εγκρίνονταν όλες οι αιτήσεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ