Σε δυο κατευθυνσεις οι ερευνες

Σε δυο κατευθύνσεις θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες για τον ΟΣΥΠΑ, επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλης.

Και προς την κατεύθυνση της υπηρεσίας του δήμου, για το κατά πόσο δεν εκτέλεσαν αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και προς την κατεύθυνση των εκλελεγμενων .

Ο κ.Σιαηλης είπε ότι και εδώ θα πρέπει να διοριστεί ανεξάρτητος πειθαρχικός ανακριτής εντοπίζοντας εκατέρωθεν ευθύνες. Για να μην υπάρχει καχυποψία και για να γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα της έρευνας όπως είπε θα πρέπει να ορισθει να κάνει την έρευνα κάποιος εκτός του δημοτικού μεγάρου.

Είναι η ευκαιρία να ξεδιαλύνουν είπε οι όποιες σκιές μπορεί να υπάρχουν για κάποιους αυτή την στιγμή, αν δεν υπάρχουν ευθύνες.

Αν υπάρχουν θα φανεί στην έρευνα.

Ο Γιώργος Σιαηλης εκτίμησε ότι το θέμα είναι εύκολο για την τοπική αρχή που ομοφωνεί ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την δημιουργία σταθμού μετεπιβίβασης του ΟΣΥΠΑ στο συγκεκριμένο Τ/Κ τεμάχιο.

Είπε ακόμη ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα προχωρήσει ο δήμος σε δημιουργία οποιασδήποτε υποδομής προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ιδιωτών.

Η τοπική αρχή εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του συνόλου είπε και κανενός ιδιώτη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ