Τους καλεί να το σκεφτούν ο Σοφοκλέους

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σοφοκλέους απηυθυνε έκκληση στα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πάφου να μην προσπεράσουν χωρίς να προβληματιστούν την πρόταση του για την εμπλοκή ιδιωτών στην ολοκλήρωση του έργου του δημοτικού μεγάρου Πάφου.

Το δημοτικό συμβούλιο Πάφου αναμένεται την Τετάρτη να λάβει οριστικές αποφάσεις για το θέμα έχοντας ενώπιων του βασικά δυο προτάσεις.

Τον τερματισμό του συμβολαίου ή την αναστολή των έργων για περίοδο τριών χρόνων λόγο της μη εξεύρεσης χρηματοδότησης για συνέχιση του έργου.

Ο Γιώργος Σοφοκλέους ανέφερε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα στιγμάτιζε όχι μόνο τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο αλλά και την πόλη της Πάφου.

Είναι αδιανόητο ανέφερε ένα τέτοιο έργο να μείνει ημιτελές ,έστω για κάποια χρόνια, λίγους μήνες πριν η Πάφος στεφθει πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Είπε ακόμη ότι είναι βέβαιο ότι η λύση αυτή θα έχει τεράστιο τελικά οικονομικό κόστος για τον δήμο αφού αν το έργο σταματήσει για κάποια χρόνια θα χρειαστεί να γίνουν όταν επαναρχίσουν τα έργα κάποιες εργασίες αποκατάστασης που θα κοστίσουν στο δήμο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ